WordPress Developer

Solliciteer nu

WordPress Developer

Teamplayer - WCAG - Development - Agency -

Full-time · Rotterdam

Ben jij een WordPress Developer die klantgericht is en gaat voor de beste kwaliteit? Is een goede balans tussen privé en werk belangrijk? Zoek je een plek die als thuis aanvoelt én je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen? Vind jij het fantastisch om aan verschillende projecten te werken? Dan is Harborn Digital, erkend als Great Place to Work, op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons dynamische team van 50 collega’s en werk aan innovatieve digitale oplossingen. Lees snel verder en ontdek of jij de WordPress Developer bent die wij zoeken!

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. 

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Jij maakt deel uit van het Digital Marketing team. Met dit team zijn jullie end-to-end verantwoordelijk voor het project en zorgen jullie er samen voor dat de wensen van de klant worden gerealiseerd.

Websites waar onze klanten blij van worden, zonder poespas. Dit betekent dat de websites standaard voldoen aan de WCAG en een hoge SEO score behalen. Door middel van o.a. onze state of the art cloud hosting omgeving, zorgen jullie er bovendien voor dat de websites goed scoren op performance, security en schaalbaarheid. Een oplevering is pas compleet wanneer je de klant mee hebt genomen door het content management systeem, zodat de klant zelf het beheer van de content met een gerust hart kan overnemen. 

Waarom je bij ons wilt werken?

 • We zijn niet zomaar een werkplek, we zijn een community waarin jouw stem gehoord wordt en jouw talent wordt gewaardeerd #GreatPlaceToWork.
 • Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten die uitdaging en creativiteit bieden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nou net zo leuk!
 • Ons gloednieuwe kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam en is een bron van inspiratie voor al onze creatieve geesten.
 • Begin je dag met een smakelijk ontbijt en geniet van een heerlijke en gezonde lunch samen met je collega’s. Zo kom jij energiek je werkdag door.
 • Wij begrijpen de behoefte aan flexibiliteit en bieden de mogelijkheid om hybride te werken, zodat je kunt presteren waar jij je het prettigst voelt.
 • Wij geloven in een gezonde werk-privébalans en hanteren daarom een 'Family First' principe.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen de            € 2.750,- en € 4.500,- bruto op basis van 40 uur.

Je kunt impact maken als je jezelf herkent in de volgende eisen:

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau.

 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare WordPress ervaring.
 • Kennis van WCAG is een pré.
 • Kennis van PHP & JavaScript is een pré.
 • Kennis van Agile / Scrum is een pré.

Jouw team

Chantal van Iwaarden

WordPress Developer

Lars Hoevenaar

WordPress Developer

Tim Schuurmans 

Delivery Manager

Mylaine Bos

WordPress Developer


We zijn een werkgever met gelijke kansen en moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht persoonlijke kenmerken. Onze focus op 'samen groeien' omvat ieders unieke talenten en perspectieven.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en versterk ons talentvolle team!