Stage DevOps

Solliciteer nu

Stage DevOps

Automation - Security - Hosting - Development 

Full-time · Rotterdam

Ben jij de gepassioneerde tech-enthousiasteling die graag wil bijdragen aan innovatieve projecten in het bruisende hart van Rotterdam? Heb je een onstilbare honger naar kennis en een nieuwsgierige geest die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen? Dan hebben wij dé stageplek voor jou!

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. 

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Als DevOps-stagiair(e) ben je een sleutelfiguur in ons streven naar technologische vooruitgang. Je werkt aan diverse projecten en krijgt de kans om de nieuwste trends in DevOps te verkennen en toe te passen.

Bij ons koesteren we nieuwsgierigheid en honger naar kennis. Stel vragen, neem initiatief en omring jezelf met ervaren professionals die altijd klaarstaan om je te begeleiden en te inspireren.

Onze ontwikkelteams zijn divers en multidisciplinair. Samenwerking staat bij ons centraal. Werk zij aan zij met ontwerpers, marketeers en andere ontwikkelaars om de meest innovatieve oplossingen te creëren voor onze gewaardeerde klanten. Dit is jouw kans om deel uit te maken van een team dat technologie tot leven brengt en een impact heeft op de digitale wereld.

Waarom je bij ons stage wil lopen?

 • We zijn niet zomaar een stageplek, we zijn een community waarin jouw stem gehoord wordt en jouw talent wordt gewaardeerd #GreatPlaceToWork.
 • Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten die uitdaging en creativiteit bieden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nou net zo leuk!
 • Ons gloednieuwe kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam en is een bron van inspiratie voor al onze creatieve geesten.
 • Begin je dag met een smakelijk ontbijt en geniet van een heerlijke en gezonde lunch samen met je collega’s. Zo kom jij energiek je werkdag door.
 • Een unieke kans om hands-on ervaring op te doen in DevOps en operations.

 • Begeleiding en coaching door ervaren professionals om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 • Werken in een team waar samenwerking en kennisdeling centraal staan.

Wat neem je mee?

 • Interesse in DevOps en technische operations
 • Basiskennis van relevante tools en technologieën
 • Leergierigheid en proactieve houding
 • Probleemoplossend vermogen
 • Teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden
 • Je volgt een relevante opleiding

Jouw team

Guus Ekkelenkamp

DevOps Engineer

Jaap Romijn

Developer

Andy Man

Developer

Laurence van der Krieken

CTO


We zijn een werkgever met gelijke kansen en moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht persoonlijke kenmerken. Onze focus op 'samen groeien' omvat ieders unieke talenten en perspectieven.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en versterk ons talentvolle team!