Stage Content Creator

Solliciteer nu

Stage Content Creator

Teamplayer - Digital Agency - Social Media - Marketing - Creatief

Full-time · Rotterdam

Ben jij de creatieve duizendpoot die barst van de ideeën en een passie heeft voor content creatie? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat bruist van energie? Dan is deze stageplek jouw kans om jouw creativiteit de vrije loop te laten en te schitteren in de wereld van content!

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. 

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) content creator ga je aan de slag binnen een jong team en krijg je een divers pakket aan taken en verantwoordelijkheden. Je zult niet alleen betrokken zijn bij het bedenken, ontwikkelen en produceren van boeiende content voor verschillende platforms, maar je wordt ook aangemoedigd om actief deel te nemen aan creatieve brainstorms en jouw ideeën op tafel te gooien. We bieden je een omgeving waar creativiteit en aanpakken niet alleen welkom is, maar ook zeer wordt gewaardeerd.

Nieuwsgierigheid en honger naar kennis vinden wij belangrijk. Stel vragen, neem initiatief en omring jezelf met ervaren professionals die altijd klaarstaan om je te begeleiden en te inspireren.

Trendspotting speelt ook een cruciale rol binnen ons Digital Agency. Het is niet alleen belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends op het gebied van digitale content, maar we moedigen je ook aan om deze inzichten toe te passen. 

Waarom je bij ons stage wil lopen?

 • We zijn niet zomaar een stageplek, we zijn een community waarin jouw stem gehoord wordt en jouw talent wordt gewaardeerd #GreatPlaceToWork.
 • Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten die uitdaging en creativiteit bieden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nou net zo leuk!
 • Ons gloednieuwe kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam en is een bron van inspiratie voor al onze creatieve geesten.
 • Begin je dag met een smakelijk ontbijt en geniet van een heerlijke en gezonde lunch samen met je collega’s. Zo kom jij energiek je werkdag door.
 • Een geweldige kans om praktijkervaring op te doen in de digitale wereld.

 • Begeleiding en coaching door ervaren professionals om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 • Werken in een team waar samenwerking en kennisdeling centraal staan.

Wat neem je mee?

 • Een passie voor content creatie in al zijn vormen.

 • Creativiteit die geen grenzen kent en out-of-the-box denken stimuleert.
 • Enthousiasme en energie om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 • Omdat we veel voor Nederlandse klanten werken, is een goede kennis van de Nederlandse taal een vereiste.
 • Teamspirit en goede communicatieve vaardigheden.
 • Zowel tekstueel als visueel sterk.
 • Je volgt een relevante opleiding in de richting van Communicatie, Marketing of Creative Business.

Jouw team

Amy Adekoya

Content Manager

Anna van den Berg

Online Marketeer

Tim Schuurmans

Delivery Manager

Loa van Ast

UX Designer

Floris Galenkamp

Business Lead


We zijn een werkgever met gelijke kansen en moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht persoonlijke kenmerken. Onze focus op 'samen groeien' omvat ieders unieke talenten en perspectieven.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en versterk ons talentvolle team!