Open Sollicitatie

Solliciteer nu

Open Sollicitatie

Teamplayer @ Great place to work

Rotterdam or Remote

Bij Harborn zijn we voortdurend op zoek naar talenten (experience, growth & technology) die onze passie voor digitalisering delen. We begrijpen dat jouw talent misschien net niet helemaal aansluit bij de openstaande vacatures of je bent onze aanstaande vacature al voor omdat we lekker druk zijn!
Daarom staan we altijd open voor sollicitaties van mensen met een passie voor techniek en de drive om het verschil te maken.

Heb jij een passie voor digital én wil je graag bij ons werken? Laat dan gerust iets van je horen! Of je nu een developer, marketeer, designer, data-analist, of delivery manager bent, als je denkt dat je bij ons past (en wij bij jou), solliciteer dan zeker!

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. Daarnaast kun je deel uitmaken van een 'chapter’ , allemaal in een sfeer die persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.


Waarom je bij ons wilt werken?

  • We zijn niet zomaar een werkplek, we zijn een community waarin jouw stem gehoord wordt en jouw talent wordt gewaardeerd #GreatPlaceToWork.

  • Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten die uitdaging en creativiteit bieden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nou net zo leuk!

  • Ons gloednieuwe kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam en is een bron van inspiratie voor al onze creatieve geesten.

  • Begin je dag met een smakelijk ontbijt en geniet van een heerlijke en gezonde lunch samen met je collega’s. Zo kom jij energiek je werkdag door.

  • Wij begrijpen de behoefte aan flexibiliteit en bieden de mogelijkheid om hybride te werken, zodat je kunt presteren waar jij je het prettigst voelt.

  • Wij geloven in een gezonde werk-privébalans en hanteren daarom een 'Family First' principe

Jouw collega's

Matthijs Hasenpflug

Technical Team Lead 

Lisanne Blokdijk

UX Designer

Amy Adekoya

Content Manager

Floris Galenkamp

Business Lead


We zijn een werkgever met gelijke kansen en moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht persoonlijke kenmerken. Onze focus op 'samen groeien' omvat ieders unieke talenten en perspectieven.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en versterk ons talentvolle team!