Graphic Designer

Solliciteer nu

Graphic Designer

Creatief- Visual - Agency - Teamplayer

Full-time · Rotterdam

Ben je een gepassioneerde designer met een flair voor nieuwe technologie? Is een goede balans tussen privé en werk belangrijk? Zoek je een plek die als thuis aanvoelt én je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen? Vind jij het fantastisch om aan verschillende projecten te werken? Dan is Harborn Digital, erkend als Great Place to Work, op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons dynamische team van 50 collega’s en werk aan innovatieve digitale oplossingen. 

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. Daarnaast kun je deel uitmaken van een 'chapter’ van getalenteerde professionals, allemaal in een sfeer die persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Als Graphic Designer ga je aan de slag in het Digital Marketing team, een jong en gedreven team waar ontwikkeling voorop staat. Je speelt een cruciale rol in de vormgeving en visuele uitvoering van de contentstrategie voor onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van briefings binnen de contentkalender naar pakkende visuele uitingen. Dit doe je voor content op diverse kanalen voor verschillende klanten. Het ultieme doel van je rol is om vernieuwende designs te ontwikkelen naar aanleiding van de contentstrategie die is opgesteld en samen tot creatieve uitingen te komen die volledig passen bij de vraag van de klant.

Waarom je bij ons wilt werken?

 • We zijn niet zomaar een werkplek, we zijn een community waarin jouw stem gehoord wordt en jouw talent wordt gewaardeerd #GreatPlaceToWork.
 • Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten die uitdaging en creativiteit bieden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nou net zo leuk!
 • Ons gloednieuwe kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam en is een bron van inspiratie voor al onze creatieve geesten.
 • Begin je dag met een smakelijk ontbijt en geniet van een heerlijke en gezonde lunch samen met je collega’s. Zo kom jij energiek je werkdag door.
 • Wij begrijpen de behoefte aan flexibiliteit en bieden de mogelijkheid om hybride te werken, zodat je kunt presteren waar jij je het prettigst voelt.
 • Wij geloven in een gezonde werk-privébalans en hanteren daarom een 'Family First' principe.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen de € 2.750,- en € 4.500,- bruto op basis van 40 uur.

Je kunt impact maken als je jezelf herkent in de volgende eisen:

 • Een afgeronde opleiding in grafisch ontwerp, kunst, visuele communicatie of een gerelateerd vakgebied.

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als Graphic Designer, bij voorkeur bij een digital agency.
 • Ervaring met videobewerking en animeren is een pre.
 • Uitgebreide kennis van grafisch ontwerpsoftware, zoals Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, InDesign).
 • Ervaring met andere relevante tools en software voor ontwerp en prototyping.
 • Een sterk portfolio met diverse ontwerpprojecten die je vaardigheden en creativiteit als graphic designer demonstreren.
 • Creatief denkvermogen en vermogen om originele en innovatieve ontwerpen te creëren.
 • Begrip van designprincipes, kleurentheorie, typografie en lay-out.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en vermogen om effectief te communiceren met teamleden en klanten.
 • Bereidheid om feedback te ontvangen en in staat zijn om aanpassingen aan te brengen op basis van feedback.
 • Het vermogen om deadlines te halen en effectief te werken in een snelle en dynamische omgeving.
 • Goede organisatorische vaardigheden en aandacht voor detail.
 • Bewustzijn van de nieuwste designtrends en technologische ontwikkelingen in de digitale wereld.
 • Bereidheid om voortdurend bij te leren en vaardigheden bij te werken.

Jouw team

Amy Adekoya

Content Manager

Loa van Ast

UX Designer

Floris Galenkamp

Business Lead

Anna van den Berg

Online Marketeer

We zijn een werkgever met gelijke kansen en moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht persoonlijke kenmerken. Onze focus op 'samen groeien' omvat ieders unieke talenten en perspectieven.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en versterk ons talentvolle team!