Ervaren UX Designer

Solliciteer nu

Ervaren UX Designer

UX - UI- Figma - Design - Agile - Agency - AI

Full-time / Part-time · Rotterdam

Ervaren UX Designer voor Digital Agency in hartje Rotterdam

Ben je een gepassioneerde designer met een flair voor nieuwe technologie? Is een goede balans tussen privé en werk belangrijk? Zoek je een plek die als thuis aanvoelt én je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen? Vind jij het fantastisch om aan verschillende projecten te werken als designer? Dan is Harborn Digital, erkend als Great Place to Work, op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons dynamische team van 50 collega’s en werk aan innovatieve digitale oplossingen. Lees snel verder en ontdek of jij de Senior Designer bent die wij zoeken!

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. Daarnaast maak je deel uit van een 'chapter’ van getalenteerde designers, allemaal in een sfeer die persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Als Senior UX Designer bij Harborn Digital speel je een cruciale rol in de vormgeving en uitvoering van innovatieve, digitale oplossingen die onze klanten en hun eindgebruikers inspireren en betrekken. Je bent verantwoordelijk voor het bepalen van de visuele aspecten en productstrategieën van diverse projecten, variërend van websites en mobiele applicaties tot geavanceerde digitale platforms.

Je zult intensief samenwerken met een multidisciplinair team van designers, developers, en strategen om hoogwaardige design oplossingen te leveren die zowel esthetisch als functioneel zijn. Daarnaast fungeer je als mentor binnen je UX chapter, om de groei en het vakmanschap van junior teamleden te bevorderen.
Het ultieme doel van je rol is om design naar een hoger niveau te tillen binnen de organisatie, en zo bij te dragen aan het succes en de groei van Harborn en onze klanten. Je inzet voor continu leren en ontwikkeling, in lijn met onze kernwaarden en focus op persoonlijke groei, maakt je een waardevolle spil in de voortdurende innovatie en het leiderschap van Harborn in de digitale wereld. 

Bij ons kun je impact maken als je jezelf herkend in onderstaande punten:

 • Bachelor- of Masterdiploma in Grafisch Ontwerp, Interaction Design, Visual Communication of een gerelateerd vakgebied.

 • Minimaal 5 jaar relevante ervaring bij voorkeur in een agency-omgeving of projecten die een brede reeks sectoren bestrijken.

 • Uitgebreide kennis van design tools zoals Figma, Sketch, Adobe XD, en andere UX/UI tools is een must.

 • Een overtuigend portfolio dat jouw ervaring en vaardigheden in UX design aantoont. Dit moet zowel wireframes als prototypes omvatten en bij voorkeur ook case studies die jouw probleemoplossend vermogen aantonen.

 • Omdat UX design een zeer collaboratieve rol is, zoeken we iemand die duidelijk en effectief kan communiceren, zowel met teamleden als met stakeholders.

 • Ervaring met het presenteren van designs en het begeleiden van klantgesprekken is een pluspunt.

 • De capaciteit om gebruikersgedrag te analyseren door middel van verscheidene methoden, zoals A/B-testen, gebruikersinterviews en analytics tools. Deze gegevens moeten worden vertaald naar bruikbare inzichten voor het ontwerpproces.

 • Hoewel je niet hoeft te kunnen coderen, is een basiskennis van HTML, CSS, en JavaScript belangrijk om effectief te kunnen samenwerken met developers. Het is een pré als je ervaring hebt met het werken via geïntegreerde tooling voor een front-end framework als React of Vue.

Met wie ga je o.a. samenwerken?

Loa

UX Designer 

Matthijs

Developer

Lisanne

UX Designer

Jaap

Developer

Riska

UX Designer

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Macbook van de zaak;

 • Salaris tussen de € 3.500 en € 5.500 bruto op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;

 • Mogelijkheid om flexibel en hybride te werken;

 • Vaste vergoeding voor thuiswerken & internet;

 • NS Business Card;

 • Maar kom je met de fiets? Dan krijg je €0.40,- per gereden km;

 • Op (of rond) je verjaardag ben je vrij, cadeau van ons!

 • Persoonlijke opleidingsbudget van € 1.000,- per jaar om jezelf te blijven ontwikkelen;

 • Maandelijkse Keynotes en workshops over digitale innovatie;

 • Ontbijt en lunch op kantoor;

 • Een fijne en gezellige werksfeer;

 • Toffe maandelijkse borrels die beginnen bij ons aan de bar, maar zomaar kunnen eindigen in Witte De With;

 • Leuke team- en bedrijfsuitjes;

 • Een prachtig nieuw kantoor in hartje centrum van Rotterdam.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en upload je CV en portfolio. Heb je toch nog vragen over bovenstaande vacature? Mail dan Sabine Hofkens (interim recruiter) met je vragen sabine.hofkens@harborn.com