DevOps Engineer

Solliciteer nu

DevOps Engineer

Infra - Platform - AWS - Agency 

Full-time · Rotterdam

Ben jij een DevOps-engineer met passie voor techniek? Is een goede balans tussen privé en werk belangrijk? Zoek je een plek die als thuis aanvoelt én je uitdaagt om jezelf te ontwikkelen? Vind jij het fantastisch om aan verschillende projecten te werken? Dan is Harborn Digital, erkend als Great Place to Work, op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons dynamische team van 50 collega’s en werk aan innovatieve digitale oplossingen. Lees snel verder en ontdek of jij de DevOps Engineer bent die wij zoeken!

Unieke campus op de Westblaak in Rotterdam

Ons kantoor is een ware hotspot voor creativiteit en technologie, ontworpen door de architect Jamie van Lede. Gevestigd in hartje Rotterdam, biedt onze unieke 'campus' de perfecte omgeving om te innoveren en samen te groeien. Bij Harborn staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, leer je élke dag en wordt het begrip 'innovatie' daadwerkelijk in praktijk gebracht.

We zijn als Harborn perfect bereikbaar met OV (Metrostation Beurs) en de fiets. Midden in de stad met op elke hoek leuke horeca en de energie van een stad die altijd in beweging is. Daarnaast is ons kantoor van alle gemakken voorzien waardoor meetings ook gemakkelijk digitaal kunnen worden gedaan.

Werken bij Harborn moet je ervaren

Bij Harborn werken betekent elke dag werken aan een betere versie van jezelf. Er is veel ruimte voor autonomie en eigenaarschap. Je werkt in een agile multidisciplinair team van experts dat aan diverse projecten werkt van A-Z. Hierdoor leer je zowel collega’s als opdrachtgevers heel goed kennen. Daarnaast maak je deel uit van een 'chapter’ van DevOps Engineers, allemaal in een sfeer die persoonlijke en professionele groei stimuleert.

Onze naam en visie zijn geïnspireerd door het idee van een 'herberg', een veilige en stimulerende omgeving waar jouw talent kan bloeien. Onze vier kernwaarden - Growing Together, Craftsmanship, Always Open for Business en Innovating Tech - vormen het fundament van onze cultuur en weerspiegelen onze toewijding aan continue verbetering en innovatie.

Wat ga je doen?

Als DevOps Engineer vervul je een sleutelrol in ons team. Je bent de brug tussen onze ontwikkelteams, klanten en onze digitale infrastructuur. Dit betekent dat je niet alleen vragen beantwoordt en problemen oplost, maar ook een actieve rol speelt in het ontwikkelen en implementeren van strategieën om onze cloud infrastructuur te beheren en te verbeteren. Je speelt een belangrijke rol in onze managed kubernetes omgevingen en bent verantwoordelijk bent voor het de implementatie en het onderhoud van deze hosting platformen. Je waarborgt standaardisatie en best practices in het ontwerp van onze applicaties & infrastructuur. Je werkt mee aan het verfijnen van de architectuur en draagt bij aan de stabiliteit en innovatie van het platform. Je hebt de vaardigheid om complexe processen te analyseren, en met een beargumenteerde, passende oplossing te komen voor onze klanten. Als de nood aan de man is, ben jij onderdeel van ons quick response team, waarmee we altijd streven naar 100% beschikbaarheid!

Waarom je bij ons wilt werken?

 • We zijn niet zomaar een werkplek, we zijn een community waarin jouw stem gehoord wordt en jouw talent wordt gewaardeerd #GreatPlaceToWork.
 • Bij ons krijg je de kans om te werken aan diverse projecten die uitdaging en creativiteit bieden. Geen dag is hetzelfde, en dat maakt het nou net zo leuk!
 • Ons gloednieuwe kantoor bevindt zich in het bruisende centrum van Rotterdam en is een bron van inspiratie voor al onze creatieve geesten.
 • Begin je dag met een smakelijk ontbijt en geniet van een heerlijke en gezonde lunch samen met je collega’s. Zo kom jij energiek je werkdag door.
 • Wij begrijpen de behoefte aan flexibiliteit en bieden de mogelijkheid om hybride te werken, zodat je kunt presteren waar jij je het prettigst voelt.
 • Wij geloven in een gezonde werk-privébalans en hanteren daarom een 'Family First' principe.
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tussen de € 3.000,- en € 5.000,- bruto op basis van 40 uur.

Je kunt impact maken als je jezelf herkent in de volgende eisen:

 • Diepgaande kennis van Kubernetes en ervaring met het implementeren en beheren van Kubernetes-clusters, inclusief ervaring met Helm & (Docker) Containers;

 • Ervaring met het implementeren van infrastructuur-as-code (bij voorkeur met Terraform) in AWS, met een diepgaand begrip van cloudinfrastructuur;
 • Uitgebreide ervaring met scripting in Python en Bash (shell scripting) is essentieel;
 • Naleving van standaardisatie en het volgen van best practices bij het ontwerpen, implementeren en onderhouden van infrastructuur en applicaties;
 • Ervaring met monitoringtools zoals Grafana & Prometheus voor het bewaken van de gezondheid en prestaties van systemen;
 • Uitstekende communicatie- en samenwerkingsvaardigheden zijn vereist voor effectieve interactie en samenwerking met teams;
 • Sterke probleemoplossende en debuggingvaardigheden zijn van cruciaal belang voor het oplossen van technische uitdagingen en het bieden van ondersteuning.

Voor een volledig gedetailleerd overzicht van de technologieën die we gebruiken, kun je onze Tech Radar bekijken op https://techradar.harborn.com/.

Jouw team

Guus Ekkelenkamp

DevOps Engineer

Laurence van der Krieken

CTO


We zijn een werkgever met gelijke kansen en moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht persoonlijke kenmerken. Onze focus op 'samen groeien' omvat ieders unieke talenten en perspectieven.

Nog steeds enthousiast? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer via onderstaande knop en versterk ons talentvolle team!